Akcenta logo

  AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piața din România

  30.06.2015

  MIlan Cerman, Theodor Ștefanovici

  După începerea activității în România în septembrie 2014, AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piață în data de 27 mai 2015, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Ambasada Republicii Cehe la București.

  Evenimentul a avut loc în prezența Excelenței Sale Dl. Vladimír Války, ambasadorul Republicii Cehe in Romania, la eveniment participând jurnaliști de la publicații de top din România. Conferința de presă a fost urmată de un seminar dedicat clienților AKCENTA din România.

  În cadrul unei scurte declarații, șeful Secției Economice a ambasadei, Pavel Stiegler, a declarat: 

  Quotes

  Salutăm intrarea pe piața din România a companiei AKCENTA, companie respectată în Republica Cehă și în regiune pentru seriozitatea modului în care face business și tradiția de 18 ani în a le oferi clienților săi cele mai bune instrumente pentru a face plăți. Sperăm că intrarea companiei pe piața românească va contribui la intensificarea relațiilor de business ceho-române și va aduce beneficii companiilor românești care vor apela la serviciile AKCENTA

  În cadrul conferinței de presă, dl. Milan Cerman - Președinte al Consiliului de Administrație AKCENTA CZ și  dl. Theodor Ștefanovici, Director Comercial Akcenta pentru România au discutat desore AKCENTA și planurile companiei în România anul acesta – respectiv să ajungă la un portofoliu de 220 de clienți și rulaje de 25 de milioane de euro tranzacționate în numele acestor.

  Un seminar dedicat clienților AKCENTA a avut loc după conferința de presă, în după-amiaza aceleiași zile. În cadrul seminarului, activitatea companiei a fost prezentată Milan Cerman și Theodor Ștefanovici, în timp ce Miroslav Novák, analist consultant pentru AKCENTA, a făcut o analiză a plăților externe și tranzacțiilor de schimb valutar pentru piețele din Europa Centrală și de Est.

  AKCENTA își derulează activitatea în Europa Centrală, cu acccent pe Cehia – unde este activă din 1997 - , are reprezentanțe în Slovacia, Polonia, Ungaria și România, și un număr total de 25.000 de clienți.

  O selecție de articole care au apărut în presa din România ca urmare a conferinței de presă:

  HOTNEWS: Akcenta isi anunta oficial intrarea pe piata din Romania, incercand sa atraga firmele mici cu activitate de import/export

  Ziarul Financiar: Cehii de la Akcenta, specializaţi în plăţi externe şi schimb valutar, vor tranzacţii de 25 mil. euro

  Forbes Romania: Akcenta și-a anunțat oficial intrarea pe piața românească

  Pentru mai multe informații, accesați următoarele link-uri:

  Conferință de presă – Galerie foto

  Seminar – galerie foto 

  Newsletter
  Piețele financiare se schimbă foarte repede. La Akcenta, noi ținem pasul cu ele
  Akcenta Logo

  Vreau să devin client

  Akcenta Logo
  © 2024 AKCENTA CZ a.s.

  GDPR

  Cookies

  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Youtube